maanantai 1. helmikuuta 2010

Hiustuotteiden ostolakko.

Minulla on järkyttävä määrä hiustuotteita. Tai ainakin ihan liikaa. Bongailen koko ajan uusia kiinnostavia tuotteita ja tarjouksia. En omista vielä vastaavia/omani eivät toimi täsmälleen haluamallani tavalla, joten on helppoa ostaa uusi kokeiluun. Kuullostaako tutulta?
En kuitenkaan raaski heittää mitään pois. Kyllähän ne vähän huonommatkin saa kulutettua pois kun käyttää niitä niiden parempien välillä, silloin tällöin. On vaan niin paljon helpompaa kaapata hyllystä aina ne parhaimmin toimivat tuotteet.

Shampoot: 11 (2 lopussa, 2 kivaa, 2 avaamatonta)
Hoitoaineet: 5 (2 kivaa, 1 avaamaton)
CO-/CWC-hoitoaineet: 7
Naamiot/tehikset: 5 (3 lopussa, 1 kiva)
Jätettävät: 6 (2 lopussa, 2 kivaa)
Muotoilu: 8 (4 kivaa)
Värit yms: 3
=45

APUA !
Ja niistä 9 lopussa. Jei. Ei hyvä.
Tästä alkaa siis ostolakko. Pärjäisin varmasti aivan loistavasti 10-15 tuotteella, mutta jos otettaisiin välitavoite ettei homma tuntuisi aivan mahdottomalta - sanotaan 25? Minulla on kuitenkin joitain must-tuotteita mitä minun pitää saada niiden huonompienkin ohella:
1. Tarpeeksi pesevä, mutta hellävarainen shampoo
2. Kunnolla toimiva hoitoaine
3. Lämpösuojasuihke
4. CWC-hoitista
5. CO-pesuhoitista
(En kuitenkaan pysty olemaan kokonaan tekemättä ostoksia, mutta ensin on pakko kyllä vähentää näistäkin kategorioista, mutta siis TODELLISEEN TARPEESEEN saan näitä ostaa) Eihän tämä nyt kuullosta minkään sortin addiktin puheelta?

Miten tässä on näin päässyt käymään?

Ei kommentteja: