maanantai 3. toukokuuta 2010

Iherbistä tilattuja osa I

Olen nyt tilannut Iherbistä useamman kerran ja ehtinyt käyttääkin tuotteita jo hyvän tovin, niin nyt on sitten aika vähän jakaa kokemuksiani niistä - Iherb-tuotteista kun voi olla vielä hieman vaikeaa löytää suomenkielistä palautetta. Joukkoon mahtuu jo pari löytöä, joista saattaa tulla kestosuosikkejani.

Mainitsemisen arvoisiin tuotteisiin kuuluu ainakin
Nubian Heritagen Aloe & Peppermint-käsirasva.
+Imeytyy hyvin ja nopeasti vaikka sisältää runsaanlaisesti öljyjä.
+Sanotaan olevan "parantava ja rauhoittava" ja lunastaa mielestäni lupauksensa. Tulehtuneet kynsinauhat ovat yön aikana rauhoittuneet kun illalla on pistänyt nukkumaanmennessä tätä käsiinsä.
+Halpa.
+Ei ole testattu eläimillä.
+/-Tuoksu on jännittävä ja samalla ihastuttava minttujäätelö. Se vaati vähän totuttelua, mutta olen oppinut pitämään siitä. Kerran olin laittanut sitä käsiini ehkä n 15 min ennen tunnille menoa, ja pian koko porukka kyseli "mikä täällä tuoksuu nniin hyvälle?" Ei kuitenkaan hajusteherkille.
-Ei aivan tarpeeksi tehokasta talvella.
Kyseisellä merkillä on suuri valikoima rasvoja/käsirasvoja/saippuoita/suihkugeelejä. Itse taidan seuraavaksi testata mangokäsirasvaa. :)

Aubrey Organics Vegecol-kasvovesi
+Sopii herkälle ja kuivalle iholle (kuten mainostaakin). Naamaa ei kiristä yhtään tämän jälkeen.
+Ihana tuoksu! Aluksi voimakas tuoksu hieman hätkähdytti, mutta ihastuin siihen nopeasti. Tuo hieman mieleen lakritsin...
+Vegaaninen, alkoholiton ja eläimillä testaamaton.
+Halpa.
-Pullo vuotaa hieman, ainakin minun kappaleeni. Avaamattomassa pullossa on sinetti sulkemassa, mutta avattuna pitää säilyttää pystyasennossa. Mutta voihan olla että vika on vain minun kappaleessani.
->Tämä kasvovesi on kyllä aivan HELMI. Tulen varmasti ostamaan lisää.

***

Ja kuten aiemmassa postauksessani jo esittelin, ensikertalainen saa Iherbistä 5$ alennusta käyttämällä koodia IRI825. Lisää tietoa plus esittelyntapainen Iherbistä löytyy samaisesta paikasta.

Ei kommentteja: